donderdag 25 januari 2007

Nieuwe programma's

Nou ja, helemáál nieuw zijn ze niet: de programma's waarin John Beijer en Royce Tostrams hun kooplijst voor het komende kwartaal geven. Wat wél echt nieuw is, is dat ze dit jaar met regelmaat naar de studio komen voor hun update.
De kooplijst van John Beijer kunt u elke eerste week van het nieuwe kwartaal verwachten. Schrijf de volgende data in uw agenda: 11 januari, 2 april, 2 juli en 1 oktober.
Royce Tostrams komt elke tweede maand van het nieuwe kwartaal. Zijn sterrenselectie Royce Racers komt online op: 24 januari, 1 mei, 17 juli en 1 november. Hiernaast (bij de links) staan alvast de eerste uitzendingen met een aantal mooie ideeen voor uw eigen portefeuille.

Langs de Lat
Daarnaast krijgt u aan het eind van elke maand een 'Langs de Lat'. Daarin wordt met een studiogast teruggekeken naar zijn of haar laatst gegeven drie tips. Hoe pakten ze uit en wat kunt u er nog mee? Op 31 januari leggen we Dick Otto van Matrix Asset Management langs onze lat. Vorig jaar heette dit programma 'Met de Billen Bloot', maar 'Langs de Lat' vonden we mooier. Niet mee eens? Andere suggesties voor een naam van het programma? Allemaal welkom bij de reacties hieronder!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo,

Ik heb een rekensom gemaakt over het CO2 effect van de afgelopen 2000 jaar.

Er zitten wel wat ruwe aannames in, maar ik kom tot schrikbarende cijfers!

effect mensheid op klimaat

Misschien wil je daar een keer over bloggen??

Met bezorgde groet,

Robert