donderdag 9 oktober 2008

Belegger.nl start Fortis-rechtszaak

Belegger.nl start een rechtszaak namens gedupeerde Fortis-beleggers. Op www.beduveld.nl kunnen Nederlandse en Belgische beleggers zich hiervoor aanmelden. Het doel: gerechtigheid en financiële compensatie.

Belegger.nl werkt in deze zaak samen met haar Belgische zustersite Beursduivel.be. Het gespecialiseerde advocatenkantoor Modrikamen, bekend van onder meer de rechtszaken tegen Petrofina, KBC en Coil, is in de arm genomen om gedupeerde beleggers bij te staan.

De ontwikkelingen rondom Fortis gaan ons oprecht aan het hart. Elke dag bezoeken 100.000 Nederlandse en Belgische beleggers de websites van Belegger.nl, Analist.nl en Beursduivel.be. Veel van hen hebben belegd in Fortis. Ze zijn boos en teleurgesteld. En terecht: aandeelhouders van Fortis zijn misleid. Door een blok te vormen van duizenden beleggers zijn we ervan overtuigd veel sterker te staan in ons recht.

Nederlandse én Belgische gedupeerde Fortis-beleggers kunnen zich nu al vrijblijvend en kosteloos inschrijven voor onze nieuwsbrief over de Fortis-claim op www.beduveld.nl.

Geen opmerkingen: