dinsdag 27 november 2007

Startschot Belegger.TV (persbericht)


Belegger.nl lanceert vandaag Belegger.tv.
Op www.belegger.tv kunnen beginnende en ervaren beleggers terecht voor beleggingsinformatie in videoformaat. Het tv-kanaal van Belegger.nl staat onder leiding van hoofdredacteur Janneke Willemse, die voorheen het gezicht was van FinanceTelevision/ZoominTV.

Vandaag op Belegger.tv

Een greep uit het aanbod dat vandaag is te zien op www.belegger.tv:

Joop Bresser (directeur vastrentende waarden Delta Lloyd) zegt dat de Amerikaanse centrale bank de rente wel móet verhogen.

• Robeco’s ceo George Möller denkt dat dit jaar nog niet verloren is voor aandelen.

• Bestuursvoorzitter Peter Bakker (TNT) spreekt zich uit over de ‘zoekgeraakte adressen’ in Engeland en denkt niet dat er op 1 januari een vrije postmarkt is gerealiseerd.

• Technisch analist Royce Tostrams (Tostrams Groep) en vermogensbeheerder Wilfried Steentjes (Steentjes Vermogensbeheer) zijn het oneens over de komst van een eindejaarsrally.

• Particuliere beleggers in hun zoektocht naar het gouden ei


De komende tijd op Belegger.tv

“Belegger.tv zal de komende maanden uitgroeien tot een volwaardige, nuttige en plezierige aanvulling op het bestaande aanbod op Belegger.nl,’’ zegt Willemse.
“ Zo beginnen we komende week met het ’Duurzaam Beleggen Journaal’ en volgen snel daarna met een rapportagereeks met CEO’s van beursgenoteerde bedrijven. “Maar”, vervolgt Willemse: “Er komt meer.” Wat dat zal zijn, blijft nog even een publiek geheim.

Van website tot multimediaal platform
De lancering van Belegger.tv is de voltooiing van de ontwikkeling van een beleggingswebsite naar een volledig multimediaal platform.
In september organiseerde Belegger.nl voor het eerst de uitreiking van de Oscars voor de financiële wereld in Kasteel Hooge Vuursche: de Gouden Stier. Ook in 2008 zal dit evenement door Belegger.nl worden georganiseerd.
In november lanceerde Belegger.nl het eerste nummer van Belegger.magazine. Deze glossy zal in 2008 vier keer verschijnen en kent een oplage van 100.000.

De multimediale ontwikkeling heeft alles te maken met het meerderheidsbelang dat Sanoma Men’s Magazines begin dit jaar in Belegger.nl b.v. heeft genomen. Sanoma is met meer dan tachtig bladen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgevers van Europa. Tevens speelt de uitgever met concepten als Nu.nl, Startpagina.nl, Ilse.nl, Kieskeurig.nl en Schoolbank.nl, in Nederland een hoofdrol op internet. Sanoma Men’s Magazines beschikt over een eigen webstudio. Deze studio wordt ook gebruikt voor Belegger.tv (www.belegger.tv).

Geen opmerkingen: